Too Faced - Better than Sex!

/
2 Comments

                                  'Inner beauty is great,

                                            but a little mascara never hurts'




Na pocetku sam bila skepticna u veze ove maskare, najvise zbog samog oblika cetkice, koji podseca na pescani sat,  i naravno, njena cena me je uzasno odbijala.

Veliki sam zaljubljenik u Maybelline maskare, Lash Sensational mi je favorit za ceo zivot, i to je dokaz da kvalitet mozete imati i po pristupacnoj ceni. Medjutim, mene je strasno interesovalo sta je toliko posebno kod ove maskare, vecina stranih youtuberki , i neke od nasih, su je proglasile najboljom maskarom ikada. I tako jednog dana, nisam izasla iz Sephore praznih ruku.

Ovo malo, buckasto, preslatko pakovanje, jer kakvo drugo moze biti od Too Faced, me je odusevilo!
Naziv sam po sebi je presimpatican, ali nije istinit. Ustvari, procenite sami :')

Maskara nije vodootporna,  ima 8ml,  ne sadrzi parabene, i kada se fiksira za vase trepavice ne mrda i ne kruni se.
Nanosenjem jednog sloja ne morate da brinete da ce  slepiti trepavice, od prve upotrebe produzi ih bez grudvica, daje im savrseni volumen, podize ih od korena i nije vam neophodan uvijac (naravno, sve zavisi od vasih trepavica, moje su blago uvijene).
Runway look, efekat vestackih trepavica, dobijate time sto nanesete dva sloja, ova maskara to dozvoljava, jer se malo sporije susi i zato je neverovatno nadogradiva.
Izbegavam da nanosim vise od dva sloja, jer kada nanesem treci, trepavice vec polako pocinju da se slepljuju, i to ne izgleda nimalo lepo, mada verujte mi na rec, da vam treci sloj nije ni potreban!

Cena :  3,200 din 

Ne mogu da vam opisem svoje odusevljenje, zato sam vam spremila par slicica pa same zakljucite da li ste spremne da izdvojite vas novac za kraljicu maskara! Obrve su  manje bitne :D

Jedan sloj!


Dva sloja!

                                                                               


You may also like

2 коментара :

  1. Definitivno moja omiljena maskara! Kada god je stavim trepavice imaju toliko volumena i izgledaju toliko crno da tada ne koristim ajlajner ili kreon posto trepavice privuku svu paznju :)

    Giveaway na mom blogu: sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши